Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

10 februari 2014

Etalage Verkoopreturn-arrow

Vanaf 13.00 uur worden alle artikelen uit de etalage in de winkel te koop aangeboden.