Stapelgek op de kringloop? Nou dat zijn wij ook! Op 1 oktober is het nationale kringloopdag. U bent van harte welkom een kijkje te nemen en te draaien aan het rad van fortuin. Hopelijk zien we u dan!

16 mei 2022

Nieuwe directeur bij KringloopCentrum Baarn Bunschoten.return-arrow

Na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest voor, eerst KringloopCentrum Baarn. Daarna vanaf 2002 kwam KringloopCentrum Bunschoten erbij en vanaf 2013 ook  KringloopCentrum Nijkerk, vindt Ed van de Beek het tijd om van zijn pensioen te gaan genieten. Het Kringloopbestuur moest dus op zoek naar een andere, liefst ervaren opvolger voor hem.
Deze werd gevonden in Michelle Domela Nieuwenhuis. Michelle heeft ruime ervaring opgedaan zowel bij grootwinkelbedrijven als in ’kringloopland’. Momenteel is zij nog werkzaam voor KringloopCentrum Eemnes – Huizen. Zij heeft er veel zin in om het directeurschap van Ed over te nemen en treed op 16 mei aan bij ons. Met het team in Baarn heeft zij al kennisgemaakt en binnenkort volgt Bunschoten en Nijkerk.

Het zijn momenteel roerige kringlooptijden dus Michelle is er van overtuigd dat zij zich niet zal vervelen bij onze stichting.
Het bestuur ziet de toekomst van de stichting met Michelle aan het roer met vertrouwen tegemoet.