Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

1 maart 2021

Opening 3 Maartreturn-arrow

Opening Kringloop Centrum Nijkerk, 3 Maart

Het KringloopCentrum was afgelopen weken net als alle niet essentiële winkels gesloten.
Vanaf 3 Maart mogen wij onze deuren weer openen op afspraak.
Daarbij komt dat mondkapjes verplicht blijven.

U zal dus op afspraak gewoon weer gezellig kunnen komen winkelen en rondneuzen in onze kringloopwinkel.
  • Wij laten 2 mensen per kwartier toe!
  • Daarbij komt dat mondkapjes verplicht blijven.
  • U kunt alleen met pin bij ons betalen.
  • Wij zijn geopend van 9 tot 5 maandag t/m vrijdag.
  • Zaterdags zijn wij gesloten.
Fantastisch dat we u woensdag 3 Maart weer mogen verwelkomen!

Details hoort u nog via deze rubriek.

Wij kunnen niet wachten, u ook niet?
Hopelijk tot 3 Maart!