Het Kringloop Centrum Nijkerk gaat vanaf 3 Maart weer gedeeltelijk open. Om te winkelen kunt u vanaf nu een afspraak maken. Iedereen krijgt een kwartier de gelegenheid om te winkelen. Onze goederenafgifte blijft vooralsnog gesloten. Wij kunnen niet wachten u weer te verwelkomen in onze winkel.

accreditatie leer/werkbedrijf

Praktijkervaring is een onmisbaar onderdeel van een beroepsopleiding, met alleen theorie kom je er niet. De wet schrijft voor dat MBO-leerlingen hun Beroeps Praktijkvorming (BPV) krijgen op een erkend leerbedrijf. KringloopCentrum Nijkerk wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze leerlingen.

Wat kunt u van ons verwachten als leerbedrijf? Voor een goede begeleiding bieden wij u een pro-actieve rol in de begeleiding van leerlingen. Wij hebben een krachtige leercultuur en door het volgen van cursussen of trainingen zijn wij bekwaam als praktijkopleider. Wij leiden structureel leerlingen op. Ieder schooljaar kunnen wij 1 of meerdere leerlingen begeleiden. Wij leveren een actieve bijdrage in de samenwerking tussen school, bedrijf en Aequor. Het hebben van een erkenning staat voor kwaliteit en meerwaarde.

KringloopCentrum Nijkerk is gecertificeerd bij KennisCentrum Handel (KCH) en Aequor.