KC Nijkerk verzamelt herbruikbare goederen (goedzooi) in. In totaal werd in 2018 113.190 kg ingezameld, waarvan ruim 98.764 kg als product of grondstof is hergebruikt. Dit geeft een milieurendement van 87.3%.

accreditatie leer/werkbedrijf

Praktijkervaring is een onmisbaar onderdeel van een beroepsopleiding, met alleen theorie kom je er niet. De wet schrijft voor dat MBO-leerlingen hun Beroeps Praktijkvorming (BPV) krijgen op een erkend leerbedrijf. KringloopCentrum Nijkerk wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze leerlingen.

Wat kunt u van ons verwachten als leerbedrijf? Voor een goede begeleiding bieden wij u een pro-actieve rol in de begeleiding van leerlingen. Wij hebben een krachtige leercultuur en door het volgen van cursussen of trainingen zijn wij bekwaam als praktijkopleider. Wij leiden structureel leerlingen op. Ieder schooljaar kunnen wij 1 of meerdere leerlingen begeleiden. Wij leveren een actieve bijdrage in de samenwerking tussen school, bedrijf en Aequor. Het hebben van een erkenning staat voor kwaliteit en meerwaarde.

KringloopCentrum Nijkerk is gecertificeerd bij KennisCentrum Handel (KCH) en Aequor.