Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

inname voorwaarden

Hebt u bruikbare goederen over? Niet weggooien! KringloopCentrum Nijkerk neemt uw bruikbare goederen graag aan. U bent van harte welkom om uw bruikbare goederen aan te leveren bij het KringloopCentrum.

Wijze van inzamelen:
Goederen worden op de volgende wijzen ingezameld. Details hierover vindt u in het schema hieronder.

• Zelf brengen:
    • naar het KringloopCentrum
    • naar de kledingcontainer voor de winkel van het KringloopCentrum (24 uur per dag).
    • naar de kledingcontainers die verspreid in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken staan.

Hoe komt u van uw goederen af?

• Hieronder is aangegeven welke goederen op welke wijze worden ingezameld door KringloopCentrum Nijkerk.
  • Bij twijfel kunt u contact opnemen met KringloopCentrum Nijkerk.
  • KringloopCentrum Nijkerk koopt geen goederen in!
Goederen In te leveren bij KC Nijkerk Te deponeren in kleding-container   Niet in te leveren of op te laten halen goederen
(In te leveren bij de Milieustraat)
Complete inboedels X     Meubels
Matrassen
Los sanitair
Autobanden
Asbest (goed verpakt)
Tuinafval
Bouw- en sloopafval (waaronder renovatiemateriaal)
Vaste vloerbedekking, Zeil
Sierbestrating, Tegels
Chemisch afval
Oud frituurvet
Vloerkleden X
Boeken, Tijdschriften X
Kleding, Schoenen, Woningtextiel X X
Wit- en bruingoed  X
Elektrische apparaten, Oude mobiele tel.’s X
Inktcartridges X
Klein huisraad:
Glas- en aardewerk, Keukengerei, Prullaria, Curiosa, Schilderijen, Speelgoed, Sport-artikelen, Dvd’s, cd’s, lp’s, cd-roms, etc.
Seizoensartikelen:
Decoratie Kerst en Pasen, Carnaval, Sinter-klaas, Tuinmeubelen en -artikelen, etc.

Zelf brengen naar het KringloopCentrum

• Hieronder is aangegeven op welke tijden u goederen kunt brengen naar het KringloopCentrum en de Milieustraat. Ook zijn de contactgegevens vermeld.
  • Let op: de brengtijden voor het brengen van goederen naar het KringloopCentrum kunnen verschillen van de openingstijden van de winkel.
  • Zie hieronder voor de voorwaarden voor het zelf brengen van goederen.
  KringloopCentrum Nijkerk Milieustraat Nijkerk
Brengtijden

Di.t/m vr.

Za.

:

Ma. t/m vr.

Za.

:

07.45 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur                      07.45 – 13.00 uur

Contact Van Reenenpark 39a
3862 CB Nijkerk
T 085-0185579 Blekkerserf 4 3863 JA
Nijkerk
T 033-245 99 04

Voorwaarden voor het zelf aanbieden aan het KringloopCentrum

• Onze medewerker beoordeelt de goederen ter plaatse op basis van de volgende criteria:
    • eisen volgens de innamevoorwaarden van KringloopCentrum Nijkerk (zie hierboven)
    • bruikbaar, compleet, geen grote beschadigingen.
  • Wanneer goederen niet geschikt worden bevonden, dan gebeurt dit altijd met opgaaf van reden.
  • Meubels worden in principe niet aangenomen.
  • Klein huisraad en losse spullen aanbieden in een doos of zak.
  • Kleding aanbieden in een afgesloten zak.

Zelf brengen van kleding naar de kledingcontainer

• Aan de voorkant van de kringloopwinkel staat een kledingcontainer van KringloopCentrum Nijkerk, waarin u uw kleding, schoenen en woningtextiel kunt deponeren.
  • Hieronder is aangegeven wat wel en niet in de kledingcontainer mag.

Wel in de kledingcontainer (in afgesloten zak) Niet in de kledingcontainer
  • Schone en droge kleding of textiel
  • Schoenen
  • Tassen