Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

milieurendement

KringloopCentrum Nijkerk werkt aan het verbeteren van het milieu.

In 2018 heeft KringloopCentrum Nijkerk 113.190 kg goederen opgehaald, een stijging van 6% ten opzichte van de 106.576 kg in 2017.

Volgens de CO2 tool ontwikkeld door TNO blijkt dat 1000 kg hergebruikte goederen een besparing geeft van meer dan 1000 kg C02.

Het milieurendement bedraagt 87% in zowel 2018 als 2017 en daar zijn we erg trots op.

In 2019 gaan we voor een nog mooier resultaat.