Het Kringloop Centrum is door de Lock down tot en met 9 Februari gesloten. Net als u hopen wij natuurlijk van harte dat we u daarna weer kunnen verwelkomen. In de tussentijd hebben wij onze winkel zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor u. Samen hebben we hard gewerkt de Lock down door te komen. We hopen u zo snel mogelijk weer te zien in onze winkel.

werken bij

Vacatures die openstaan

Kringloopcentrum Baarn zoekt Financieel Administratief Medewerker (m/v)

Functie
Als administratief medewerker bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:
* Verwerken van inkoop- en verkoopfacturen;
* Debiteuren- en crediteurenbeheer;
* Verwerken van bank- en kasmutaties;
* Personeels- en salarisadministratie;
* Verwerken van de goederenadministratie;
* Enige hand- en spandiensten voor de directeur
en verdere ondersteunende financiële administratieve werkzaamheden.

Profiel
* Minimaal MBO-4 niveau met boekhoudkundige kennis of gelijkwaardige praktijkgerichte opleiding;
* Ervaring met Word, Excel en Exact;
* Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
* Accuraat en flexibel;
* In staat zelfstandig te kunnen werken;

Wat bieden wij?
* Een afwisselende baan waarin je te maken krijgt met alle facetten van het Kringloop bedrijf;
* Een salaris dat in overeenstemming is met ervaring en leeftijd conform handboek van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

* Kantoor wordt gehouden in ons filiaal in Baarn aan de Tolweg 1A.
* 20 uur per week.

Spreekt deze vacature jou aan?
Stuur dan uiterlijk voor 1 februari 2021 jouw sollicitatie met Curriculum Vitae
naar Dhr. E. van de Beek (Directeur): administratie@kringloopbaarn.nl of
KringloopCentrum Baarn-Bunschoten Tolweg 1A, 3741 LM  Baarn.

Bekijk onze website voor meer informatie over het KringloopCentrum Baarn-Bunschoten: www.kcbaarn.nl. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met Dhr. E. van de Beek 06-28482785 mevr. M. Langenberg 06-40193118

Kringloop Centrum Nijkerk zoekt ook vrijwilligers!

Medewerker Winkel

Type: Vrijwilliger

Functiebeschrijving
Graag zien we je tegemoet in onze gezellige winkel. De voornaamste werkzaamheden die gedaan moeten worden zijn; het aanvullen van goederen in de winkel, zorgdragen voor een goede presentatie van de goederen. Klanten te woord staan, assisteren bij aankopen en de winkel op orde houden en schoonmaken.

Wat bieden wij?

• Minimaal 2 dagdelen beschikbaar (maar meer mag ook)
  • Bijzondere voorwaarden
  • In onze winkel vinden we het belangrijk dat de klanten het prettig hebben. Daarom vragen we minimaal de volgende vaardigheden van onze medewerkers; goede taalvaardigheid, positieve en klantvriendelijke houding en affiniteit met winkel presentaties.

Inwerkmethode en begeleiding
Er geldt een inwerk/proef periode van 1 maand waarin we kijken of de medewerker voldoet aan de gestelde verwachtingen. Je krijgt begeleiding voor de dagelijkse gang van zaken. Jaarlijks wordt er met alle medewerkers een functiegesprek gehouden waarin zaken als scholing en arbeidsomstandigheden aan de orde komen.

Er zijn scholingsmogelijkheden
Overige bijzonderheden
Heel geschikt voor BBL en BOL school stages.

Medewerker Magazijn

Type: Vrijwilliger

Functiebeschrijving
​​​​​Aannemen van goederen, opslaan van goederen. Assisteren bij het vullen van de winkel. Sorteren van goederen, afvoeren van afgedankte goederen. Het op orde houden en schoonhouden van de magazijnruimte.

• Minimaal 2 dagdelen beschikbaar
  • Bijzondere voorwaarden
  • Lichamelijk gezond en een positieve/klantvriendelijke houding.

Er zijn scholingsmogelijkheden
Overige bijzonderheden
Deze functie is ook geschikt als BOL stageplek.

Medewerker Elektra

Type: Vrijwilliger

Functiebeschrijving
Het sorteren, testen en verkoop klaar maken van elektronische artikelen. Afvoeren van afgedankte goederen. Het op orde en schoonhouden van de werkplaats.

• Minimaal 2 dagdelen beschikbaar
  • Bijzondere voorwaarden
  • Affiniteit met elektra en elektronica. Lichamelijk gezond i.v.m. tilwerkzaamheden. Positieve en vriendelijke houding.

Er zijn scholingsmogelijkheden.
Overige bijzonderheden
Deze functie is ook geschikt als BOL stageplek.

Heb je zin om ons te helpen? Loop gewoon eens binnen en bespreek jouw wensen met de leidinggevende.

Kringloop is niet alleen zinvol, maar ook gewoon erg leuk!