Glasgravure van Nijkerk

Veiling Glasgravure van Nijkerk
Mooie tekeningen van bekende gebouwen in Nijkerk, geprint op glas.
Tekeningen zijn gemaakt door de bekende kunstenaar G. Swaenepoel.
Glaswerk is in zeer goede staat, met lijst.
Veiling Glasgravure van Nijkerk Veiling Glasgravure van Nijkerk Veiling Glasgravure van Nijkerk
20,

Startbod Deze veiling sluit over:
Klik hier om de veilingvoorwaarden te bekijken
Uw gegevens voor uw bieding
Uw minimale bod moet minstens: € 20,00 zijn.

Startbod
20,