Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

Halsketting geslepen steen

Deze veiling sluit op: 10 juli 2021 om 16:00
Veiling Halsketting geslepen steen
Zeer fraaie dames halsketting.
Van geslepen en gepolijsde steen.
Veiling Halsketting geslepen steen Veiling Halsketting geslepen steen Veiling Halsketting geslepen steen

Startbod Deze veiling sluit over:

Startbod