KC Nijkerk verzamelt herbruikbare goederen (goedzooi) in. In totaal werd in 2018 113.190 kg ingezameld, waarvan ruim 98.764 kg als product of grondstof is hergebruikt. Dit geeft een milieurendement van 87.3%.

Mieke de Laar kapstok

Deze veiling sluit op: 9 februari 2019 om 16:00
Veiling Mieke de Laar kapstok

Originele keramieke kapstok met losse onderdelen gemaakt door Mieke de Laar. Helaas een kleine schade op de jas.

Mieke van de Laar heeft zich al vroeg de verschillende beeldende technieken eigen gemaakt.
Na haar opleiding tot lerares Beeldende vakken heeft zij daarin jarenlang les gegeven op een college. Op enig moment besloot zij zich toe te leggen op keramiek. Voor meer info zie:  https://www.thyade.nl/kunstenaar/mieke-van-de-laar/

Veiling Mieke de Laar kapstok Veiling Mieke de Laar kapstok Veiling Mieke de Laar kapstok