Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Wij danken iedereen die ons de afgelopen dagen feedback heeft gegeven. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

Geschiedenis

KringloopCentrum Nijkerk werd op 22 maart 2013 feestelijk geopend. Er ging een wens van het bestuur in vervulling.

Het KringloopCentrum was daarvoor geen onbekende in Nijkerk. Al vanaf begin 2000 werden er goederen in Nijkerk opgehaald door het KringloopCentrum Bunschoten. In Bunschoten werkten  ook Nijkerkers via de sociale dienst. Tot nu toe hebben 22 mensen een re-integratieproject gedaan bij het KringloopCentrum Nijkerk.

De Nijkerkers weten het KringloopCentrum Nijkerk steeds beter te vinden en nog even en dan is ook de politiek over de brug.