Over het eerste half jaar van 2018 hebben wij een milieurendement van 86.9% behaald. Hiervoor hebben wij in totaal ruim 59.000 kg goedzooi ingezameld, een stijging van 20% ten opzichte van dezelfde periode in 2017.

Geschiedenis

KringloopCentrum Nijkerk werd op 22 maart 2013 feestelijk geopend. Er ging een wens van het bestuur in vervulling.

Het KringloopCentrum was daarvoor geen onbekende in Nijkerk. Al vanaf begin 2000 werden er goederen in Nijkerk opgehaald door het KringloopCentrum Bunschoten. In Bunschoten werkten  ook Nijkerkers via de sociale dienst. Tot nu toe hebben 22 mensen een re-integratieproject gedaan bij het KringloopCentrum Nijkerk.

De Nijkerkers weten het KringloopCentrum Nijkerk steeds beter te vinden en nog even en dan is ook de politiek over de brug.